Romantický pobyt na Třeboňsku v hotelu Nežárka, který je obklopen přírodou. V ceně bohaté snídaně, hodina v privátním bazénu, láhev vína, posilovna a cykloturistická mapka okolí. Možnost prodloužení pobytu se slevou 15%.
Romantický pobyt na Třeboňsku v hotelu Nežárka, který je obklopen přírodou. V ceně bohaté snídaně, hodina v privátním bazénu, láhev vína, posilovna a cykloturistická mapka okolí. Možnost prodloužení pobytu se slevou 15%.

Ubytování v hotelu obklopeném přírodou

Užijte si romantický pobyt na Třeboňsku v hotelu Nežárka***. Hotel je ze tří stran obklopen lesy, takže si zde určitě odpočinete.

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji, kde na vás bude čekat ovoce a láhev vína. Pokoje mají vlastní sociální zařízení (toaleta, umyvadlo, sprchový kout), televizi, telefon, šatní skříň a křesílka se stolkem.

Bohaté snídaně, které máte v ceně, jsou servírovány formou bufetu a podávají se v restauraci hotelu. V této restauraci si můžete dopřát i chutný oběd či večeři. Můžete si také zajít do vinárny hotelu a ochutnat některé z domácích i zahraničních vín.

Aktivity v hotelu pro všechny věkové kategorie

V ceně pobytu máte 60 minut v privátním bazénu - bazén tedy budete mít sami pro sebe. Pokud máte variantu na 4 dny (3 noci), pobyt v bazénu na 60 minut získáváte dvakrát.

Odpočinout si můžete na slunné venkovní terase nebo využít posezení u ohniště. Pro děti je připravené dětské hřiště. Po předchozím objednání jsou možné i masáže, kosmetické a kadeřnické služby.

Pokud jste akčnější, využijte přístup do společenské místnosti, kde si můžete zaposilovat, zahrát kulečník nebo šipky. Dáváte-li přednost fotbalu či volejbalu, před hotelem čeká hřiště jen na vás. Využít můžete také půjčovnu kol a loděk.

Pobyt si užijí turisté i cykloturisté

Okolí hotelu je jako stvořené pro milovníky turistiky, cykloturistiky, ale i pro vášnivé houbaře a sportovce. Všude kolem vás se nachází CHKO, takže je jen na vás zda se vydáte po některé z cyklostezek nebo se pěšky vypravíte k některému z jihočeských rybníků.

Pokud máte raději památky, na dosah máte zámky (Hluboká nad Vltavou, Červená Lhota) a města plná historických památek (Český Krumlov, Telč, Třeboň).

Hotel Nežárka ***

Hotel Nežárka ***

Jednoty 58 , Novosedly nad Nežárkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Miroslav Procházka IČ: 67169392


775 952 276

info@hotel-nezarka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1,5 km