Pobyt v Luhačovicích - populárních moravských lázních - pro dva v hotelu Lužná v centru města, se snídaněmi a slevou do plovárny hned naproti hotelu. V ceně balíčku také vypůjčení kol či trekingových holí zdarma.
Pobyt v Luhačovicích - populárních moravských lázních - pro dva v hotelu Lužná v centru města, se snídaněmi a slevou do plovárny hned naproti hotelu. V ceně balíčku také vypůjčení kol či trekingových holí zdarma.

Pobyt plný odpočinku v centru lázeňského města

Hotel Lužná najdete v centru Luhačovic - kolonádu, plovárnu, park a nově upravenou pěší zónu s obchůdky a kavárničkami máte na dosah ruky. 

Hotel v budově prvorepublikové vily stojí v klidné ulici a je obklopen zahradou. Pokoje jsou příjemně zařízené, mají vlastní sociální zařízení, TV a lednici.

Náš Tip: Vánoce se kvapem blíží a vy pořád nevíte, co pod stromeček? Obdarujte své blízké pobytem v lázeňském městě Luhačovice a máte skvělý dárek v kapse.

Plovárna hned naproti hotelu

Využijte možnosti slevových kuponů do Městské plovárny, kterou najdete přes ulici. V areálu je Vám k dispozici 25 m dlouhý bazén se 4 dráhami, zážitkový bazén se skákacím zálivem, chrliče, masážní trysky, lehátka i divoká řeka. 

Pro děti nechybí bazének s vodním ježkem a pro dospělé zase vířivka a parní komora. V átrium je k dispozici občerstvení, připojení k wifi a bezbariérový přístup.

Slovácko se spoustou možností, kam na výlet

Luhačovice jsou snad nejoblíbenější moravské lázně - projděte se zde po malebné kolonádě, ochutnejte vynikající lázeňské oplatky a samozřejmě také popíjejte léčivé minerální prameny. Zpestření přinese i nedaleký aquapark s krásným wellness v Uherském Hradišti.

V okolí máte nespočet možností, kam vyrazit na výlet:

  • Velehrad s úžasnou bazilikou a nedalekým skanzenem v Modré
  • Strážnice s muzeem moravské vesnice v přírodě
  • Vizovice se zámkem a likérkou R. Jelínek, která nabízí exkurze
  • Hrad Buchlov, Zámek Buchlovice, Kroměříž (UNESCO)

Luhačovice jsou ideální pro procházky - terén je zde nenáročný a tedy vhodný pro děti i seniory. Možnosti delších výletů poskytují Bílé Karpaty s magickou krajinou, kterou vás provedou naučné stezky informující o "moravských Kopanicích".

Hotel Lužná

Hotel Lužná

Solné 280 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Jitka Kopová IČ: 65824075


+(420) 777 830 389

hotelluzna@centrum.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování